Hyttefelt

Sirdal

Hyttefelt

Ådneram Fjellgrend

Drømmer du om frittliggende hytte, på øverste hylle i Sirdal? Panoramautsikt og kort vei til Sirekrokløypa og Ådneram skitrekk?

Mer enn 750 meter over havet, i majestetisk høyfjellsterreng, ligger våre selveiertomter, klare for å tilpasses dine behov.

Ta kontakt med oss for veiledning og muligheter ved valg av tomt.

Hyttefelt

Suleskard Fjellgård

Drømmer du om kombinasjonen av aktivitet og avslapning? Alpintrekk og langrennsløyper om vinteren og fjelltur og kjølende kulper om sommeren?

Flombelyste bakker med snøkanoner på Ådneram. Nypreparerte løyper som strekker seg over to hundre kilometer. Høyfjellshotell med restaurant, bar og svømmebasseng. Idyllisk natur på alle kanter.

Dette er Suleskard Fjellgård.

Hyttefelt

Hytte i rekke på Ådneram

Drømmer du om mindre vedlikehold og effektiv arealutnyttelse? Mer tid til å nyte samvær, hygge, utendørsaktiviteter og idyllisk natur?

Våre hytter i rekke tilbyr dette og mer til. Bygget i høyfjellsstil med majestetisk plassering, mer enn 750 meter over havet.

Vinterstid er det kort vei til Sirekrokløypa og Ådneram skitrekk med fire ulike heiser. Sommerstid finnes det golfmuligheter, turløyper og bademuligheter like i nærheten.

Kontakt oss

Vi er meglere for dette prosjektet og hjelper deg gjerne:

Espen Eide

Eiendomsmegler

93 04 03 00ee@eie.no

Rune Larsen

Eiendomsmegler

93 04 49 02rla@eie.no