skip to Main Content

Familieflott, funksjonelt og lettstelt

Her kan du sikre deg en meget familievennlig hytte med god planløsning der hver kvadratmeter er smart utnyttet. Her er det tilrettelagt for at hyttelivet skal være enklest mulig og for at hele familien skal trives.

Den gode hyttefølelsen
En koselig stue med peis innbyr til hyggelige hyttekvelder med brettspill og god stemning. Det er også en stue i 2. etasje som passer perfekt når barna og ungdommen ikke vil bli forstyrret av de voksne. Med fire soverom, to stuer og to bad er det god plass til å ta med seg venner og andre familier.

• Meget barnevennlig nærområde
• 15 minutt fra Sinnes
• Fjellbutikken like ved
• Nær langrennsløyper og skitrekk

Alltid mye på gang!
Ådneram skitrekk ligger bare noen få minutters kjøring fra hyttene.
Skitrekket har 4 skiheiser; blant annet en populær fjellheis, tallerkenheis og en gratis “barneheis” like ved hovedheisen. Her er det nedfarter for alle nivåer, tilrettelagt for både snowboard og alpint. Trekket er barnevennlig, og har i tillegg flotte solforhold, gode parkeringsmuligheter like i nærheten, samt hyggelig varmestue. Fidjeland Skitrekk og Høyfjellshotellet på Fidjeland, med restaurant, bar og svømmebasseng, er kun 10 minutter unna.

Bare å komme seg ut!
Vinterstid representerer Sirdal et av regionens beste alpin og langrennstilbud. I området er det flere preparerte langrennsløyper og flombelyste bakker med snøkanoner som sikrer snøforholdene.

Det totale langrennsløypenettet i Sirdal er på hele 220 km. Velg mellom lysløyper og barneløyper, alle markert etter nasjonal standard. Eller hva med offpist eller telemark. Eller kanskje en skøytetur?

Aktivitetstilbud – året rundt!
I Sirdalsheiene kan du oppleve idylliske fjellvann. Du kan være med på kanefart, påskerenn, sykle, klatre, fiske eller gå på jakt. For golfentusiaster finnes 9-hulls golfbane, og for hundeelskere er huskyfarmen et populært tilbud.

Det du trenger, når du trenger det!
Fjellbutikken igger like ved visningshytten til Favoritthytten, og kort gåavstand fra hyttene. Her finner du et stort utvalg av alle dagligvarer, helgevarer, nystekt brød, egg fra frittgående høner, pølser i lange baner, kvikklunsj, påskegodt, gassbeholder til grillen og mye, mye mer.
Hyggelig betjening og kundevennlige åpningstider året rundt.

Sted: Suleskardtunet
Bra: 103 m2
Soverom: 4
Pris: fra 3.690.000,-

rune-larsen

Rune Larsen
Eiendomsmegler
93 04 49 02
rla@eie.no

espen-eide
Espen Eide
Eiendomsmegler

    Ønsker du visning?    Jeg bekrefter info og personvern.
    En kopi av skjema vil bli sendt til din epost.

    Back To Top