skip to Main Content

Unik beliggenhet og fantastisk utsikt på toppen

Suleskard Fjellgård er skreddersydd for området og forholdene. Høyt over havet og helt på toppen i vakre Suleskard har vi planlagt et nytt hytteområde, basert på våre gode erfaringer med kritikerroste Ådneram Fjellgrend.

Solide tilbakemeldinger fra hytteeierne på Ådneram, kombinert med justeringer over tid, har gitt oss en unik kompetanse på hva som kreves av hytter i dette naturlandskapet. Vi i Favoritthytten har nå utviklet hyttemodeller med det beste av hyttetyper, planløsninger og størrelser – og hvor alle skal tilrettelegges i samspill med terrenget på Suleskard. Høyfjellshyttene vil få en unik beliggenheten øverst på fjellet, de fleste med fantastisk utsikt nedover dalen og over mot Ådneram eller Moltekvæven.

Nydelige solforhold – og nærhet til alt du trenger
Her får du nydelige solforhold fra morgen til kveld. Noen hytter vil ligge ytterst på ”fjellhyllen”, andre mer tilbaketrukket og skjermet. I tillegg blir det kjørevei frem til døren, og mulighet for både garasje og anneks. Kort vei til vill og vakker natur på viddene, men også kort avstand til skitrekkene, offpist, preparerte løyper og fjellbutikken.

Ren idyll
Populære Suleskard Fjellgård bærer preg av idyll, fred og ro. Anerkjent for sitt helhetlige og gjennomførte uttrykk er dette et hytteprosjekt helt utenom det vanlige, med svært mange kvaliteter.

INNHOLDSRIKE HYTTER FOR STORE OG SMÅ

Hyttene i Suleskard Fjellgård er tuftet på hyttemodeller som vi i Favoritthytten har tilpasset over tid for Ådneram Fjellgrend. Dermed har vi god erfaring med hva som fungerer i området, både med tanke på beliggenhet, hyttenes plassering, gjennomtenkte romløsninger og funksjonelle utvendige tilpasninger. Vi har fokusert på brukervennlighet i alle ledd, enten hytten skal brukes av par, storfamilier, flere familier samtidig eller generasjonsbruk med varierte ønsker.

Trivsel, funksjonalitet og svært høy kvalitet
Hyttene får et kraftig høyfjellsuttrykk, hvor kledningen preges av både trestruktur og solide dimensjoner. På alle tak blir det tradisjonelt torvtak som skaper en flott kontrast til hyttens mørke kledning. Torvtaket gjør at hyttene glir flott inn i naturen, og fargene skifter i takt med årstiden.
Eikeparkett, ildsted, vaskerom ved inngang, gulvvarme, 8-14 sengeplasser, åpen stue- og kjøkkenløsning, bod, skibod og loftstue er noe av innholdet i hyttene. Her har vi skreddersydd for trivsel og funksjonalitet, slik at man kan utnytte tiden på fjellet maksimalt i forhold til familiehygge og kos.

Det blir kjørevei til alle hyttene, samt gjesteparkering. I tillegg har man tilvalg som anneks og flere garasjetyper, hvor det meste kan settes sammen etter behov og ønsker.

De magiske opplevelsene står i kø

Her er det aktiviteter fra morgen til kveld. Ådneram skitrekk ligger bare noen få minutters kjøring fra hyttene. Skitrekket har fire skiheiser; blant annet en populær fjellheis, tallerkenheis og en gratis “barneheis” like ved hovedheisen. Her er det nedfarter for alle nivåer, tilrettelagt for både snowboard og alpint. Trekket er barnevennlig, og har i tillegg flotte solforhold, gode parkeringsmuligheter like i nærheten, samt hyggelig varmestue. Fidjeland Skitrekk og Høyfjellshotellet på Fidjeland, med restaurant, bar og svømmebasseng, er kun 10 minutter unna.

Opp i bakken, ut i løypa, inn i fjellet
Vinterstid representerer Sirdal et av regionens beste alpin og langrennstilbud. I området er det flere preparerte langrennsløyper og flombelyste bakker med snøkanoner som sikrer snøforholdene.

Det totale langrennsløypenettet i Sirdal er på hele 220 km. Velg mellom lysløyper og barneløyper, alle markert etter nasjonal standard. Eller hva med offpist eller telemark. Eller kanskje en skøytetur?

Nok å henge fingrene i – for den som vil
I Sirdalsheiene kan du oppleve idylliske fjellvann. Du kan være med på kanefart, påskerenn, sykle, klatre, fiske eller gå på jakt. For golfentusiaster finnes 9-hulls golfbane, og for hundeelskere er huskyfarmen et populært tilbud.

Godt utvalg i Fjellbutikken
Fjellbutikken ligger like ved visningshytten til Favoritthytten, og bare fem minutter unna Suleskard Fjellgård med bil. Her finner du et stort utvalg av alle dagligvarer, helgevarer, nystekt brød, egg fra frittgående høner, pølser i lange baner, kvikklunsj, påskegodt, gassbeholder til grillen og mye, mye mer.
Hyggelig betjening og kundevennlige åpningstider året rundt.

Hyttemodeller
Vi har foreslått en hyttemodell til hver tomt, men du kan kontakte oss for alternative hyttemodeller. Alle hyttemodellene tilpasses hver tomt, kan speilvendes og justeres etter dine ønsker – ring Arvid Braut i Favoritthytten på 952 37 523 for mer informasjon.

Sted: Suleskard Fjellgård
BRA: fra 73 – 150
Soverom: 3 – 5
Pris: fra 4 650 000,-
Kan bygge garasje og anneks.

rune-larsen

Rune Larsen
Eiendomsmegler
93 04 49 02
rla@eie.no

espen-eide

Espen Eide
Eiendomsmegler
93 04 03 00
ee@eie.no

    Ønsker du visning?    Jeg bekrefter info og personvern.
    En kopi av skjema vil bli sendt til din epost.

    Back To Top