– Bersagel er et opplevelseseldorado!

Jan_Einar
– Bersagel er som en stor lekeplass for både store og små. Ungene er ute sent og tidlig, her sitter de ikke inne med dataen, smiler Jan Einar Thesen, eiendomsmegler med hytte like ved Favoritthyttens hytteprosjekt, Bersagel Sør. 

Meld deg på visning onsdag 29. april -  send e-post til helge.stangeland@em1sr.no
 
–  Vi fridykker og fanger fisk, drar på båtturer og gjør strandhugg på en av øyene i nærheten, setter teiner og garn og leker oss med vannscooter. Bersagel Sør må oppleves, sier Jan Einar. Etter mer enn 30 år med hytte på Bersagel, er han lommekjent i området. Han kjenner hver grunne, vet hvor teinene bør settes og hvilken badevik som har den fineste strandsanden.

– Jeg har vært her hver eneste sommer siden jeg var guttunge. Den gang var vi ute hele dagen, vi kom kun hjem når vi var sultne. Nå, når jeg har egne barn, så får de de samme opplevelsene som jeg har utallige barndomsminner fra. Bersagel er det beste stedet i verden å senke skuldrene og ta helt fri fra hverdagen. Vi bor her store deler av sommeren og jeg pendler når jeg ikke har ferie. Det tar bare drøye 20 minutter til kontoret i Sandnes sentrum, sier Jan Einar. 

Vil du se de ledige tomtene på Bersagel Sør? Kontakt eiendomsmegler Helge Stangeland på 954 57 771 eller helge.Stangeland@em1sr.no
 
Favoritthytten har samvittighetsfullt utviklet Bersagel Sør over tid, noe som har resultert i et hytteområde med gjennomført byggestil. Hyttene glir fint inn i terrenget og ruver lite sett fra både land og vann. Alle de ledige tomtene har gode sol- og utsiktsforhold. Nede ved fjorden har hytteeierne både egen båtplass og naust i en flott opparbeidet småbåthavn. Med port ved innkjørselen til feltet, så er det lite og ingen trafikk fra nysgjerrige skuelystne. Hvis man ønsker å se de ledige tomtene på egen hånd, kan man ringe til EiendomsMegler 1 som via telefon kan åpne bommen. 
– Dette er et utrolig godt valg for alle som vil ha hytte med sjøen. Her får du alt du kan ønske deg: en romslig og fin hytte med alle moderne fasiliteter og innholdsrike, vakre omgivelser. Ta kontakt, så skal Helge og jeg vise Bersagel Sør, hilser Jan Einar. 
Trym_vannscooter
Bergsagel%2C%20hytte_Redigert
VE9I2577%20Panorama_mer%20highlight