- Som Sørlandet, bare med mye kortere reisevei

– Hele familien fisker, bader og fanger krabber, drar på båtturer og nyter sol og fjordutsikt. Du trenger ikke kjøre timevis til Sørlandet for å finne det gode hytteliv ved sjøen – du får det på Bersagel, forteller Aslak Øglænd, familiefar med hytte på Bersagel Sør. 
 
Aslak Øglænd, Bersagel Sør
– Vi har over 100 hyttedøgn i året! Vi er her i ferier, men også på hverdager Med kun 20 minutter å kjøre fra Sandnes, kan vi pendle til og fra jobb og kjøre ungene på skole og trening i ukedagene, sier Aslak. Sammen med Favoritthytten bygde familien Øglænd ny hytte på Bersagel for et par år siden. Aslak kjente området godt fra barndommen av, siden hans foreldre da hadde hytte like i nærheten. 
– Dette området har alt vi trenger. Hytten brukes året rundt. Mine unger får de samme gode opplevelsene og minnene som meg, og det føles helt riktig. Med fjorden like ved og med flust av gode turmuligheter på land, så kan vi nyte naturen og stillheten her ute når vi vil. Vi kjenner flere med hytte på Sørlandet, og de har det fint der, men vi setter utrolig stor pris på å ha hytten så nær, forteller Aslak. 

Ønsker du visning på Bersagel Sør, eller å se de ledige tomtene på egen hånd? Kontakt EiendomsMegler 1 v/ Helge Stangeland på telefon 954 57 771, så åpner han bommen via et tastetrykk på telefonen. 

Favoritthytten har samvittighetsfullt utviklet Bersagel Sør over tid, noe som har resultert i et hytteområde med gjennomført byggestil. Hyttene glir fint inn i terrenget og ruver lite sett fra både land og vann. Alle de ledige tomtene har gode sol- og utsiktsforhold. Nede ved fjorden har hytteeierne både egen båtplass og naust i en flott opparbeidet småbåthavn. Med port ved innkjørselen til feltet, så er det lite og ingen trafikk fra nysgjerrige skuelystne. 
– Vi setter utrolig stor pris på alt arbeidet Favoritthytten har lagt ned i området og infrastruktur. Dette er et moderne hyttefelt med virkelige flotte hytter. Her trives vi, slår Aslak fast.
Bersagel Sør
2-3