skip to Main Content

Kortreist sørlandsidyll – året rundt

Fritidsboliger med nydelig beliggenhet ved sjøen.
Den følelsen! Sitte stille på en strand eller nyte øyeblikket på et svaberg, fange krabber, dra ut med båt – for å bade eller fiske. Lyden av bølger som skvulper – det er ren terapi. Drømmer du om et sted langs sjøen? Du trenger ikke å kjøre langt vekk fra byen for å realisere drømmen om din egen “sørlandsidyll”.

Så langt borte, men likevel nært
Å være på landet, og likevel ha så kort vei til alt du trenger, det er ren luksus. Sandnes sentrum ligger bare 20 minutter unna og turen til Hommersåk tar 15 minutter. Landhandelen på Høle ligger fem korte minutter unna. Og skulle du ha glemt noe hjemme, ja – så er heller ikke det lange veien hvis du for eksempel bor i sandes eller Stavanger. Tenk det!

Fantastisk beliggenhet – solrikt og med sjøutsikt
Feltet har en solrik beliggenhet, og ikke minst sjøutsikt. Panoramautsikten mot Ådnøy, Høle og Bersagel er upåklagelig, nærheten til sjøen likeså.

Boltreplass for hele familien – og plass til gjester
De innholdsrike fritidsboligene er vinterisolert og klar for bruk hele året. Her får du 4–5 soverom, og flere modeller og løsninger å velge mellom. De har innlagt vann- og avløp, strøm, parkett og varme i gulv på bad. Fritidsboligene går i ett med naturen, og plasseringen i landskapet gir optimale sol og lysforhold, også inne. De store og åpne vindusflatene gjør hyttene lyse og trivelige. Her kan du nyte solnedganger og stjerneklar nattehimmel. Egen båtplass og naust, samt gjestebrygge, følger med.

Lykken – den finner du her!
Det er opparbeidet veier, port og et flott bryggeanlegg med båtplass og båtnaust. Like ved ligger det en tilrettelagt badeplass i en lun vik, med flere sittegrupper. I forlengelsen er det solrike svaberg, turområder og gode fiskeplasser.

Magiske opplevelser venter på deg!
Bersagel har så mye

– Bersagel er som en stor lekeplass for både store og små. Ungene er ute sent og tidlig, her sitter de ikke inne med dataen, smiler Jan Einar Thesen, eiendomsmegler med hytte like ved Favoritthyttens hytteprosjekt, Bersagel Sør.

– Vi fridykker og fanger fisk, drar på båtturer og gjør strandhugg på en av øyene i nærheten, setter teiner og garn og leker oss med vannscooter. Bersagel Sør må oppleves, sier Jan Einar Thesen. Etter mer enn 30 år med hytte på Bersagel, er han lommekjent i området. Han kjenner hver grunne, vet hvor teinene bør settes og hvilken badevik som har den fineste strandsanden.

Det beste stedet i verden
– Jeg har vært her hver eneste sommer siden jeg var guttunge. Den gang var vi ute hele dagen, vi kom kun hjem når vi var sultne. Nå, når jeg har egne barn, så får de de samme opplevelsene som jeg har utallige barndomsminner fra. Bersagel er det beste stedet i verden å senke skuldrene og ta helt fri fra hverdagen. Vi bor her store deler av sommeren og jeg pendler når jeg ikke har ferie. Det tar bare drøye 20 minutter til kontoret i Sandnes sentrum, sier Jan Einar.

Et gjennomført og moderne hyttekonsept
Favoritthytten har samvittighetsfullt utviklet Bersagel Sør over tid, noe som har resultert i et hytteområde med gjennomført byggestil. Hyttene glir fint inn i terrenget og ruver lite sett fra både land og vann. Alle de ledige tomtene har gode sol- og utsiktsforhold. Nede ved fjorden har hytteeierne både egen båtplass og naust i en flott opparbeidet småbåthavn. Med port ved innkjørselen til feltet, så er det lite og ingen trafikk fra nysgjerrige skuelystne. Hvis man ønsker å se de ledige tomtene på egen hånd, kan man ringe til EiendomsMegler 1 som via telefon kan åpne bommen.

– Dette er et utrolig godt valg for alle som vil ha hytte med sjøen. Her får du alt du kan ønske deg: en romslig og fin hytte med alle moderne fasiliteter og innholdsrike, vakre omgivelser. Ta kontakt, så skal vi vise Bersagel Sør, hilser Jan Einar.

SOM SØRLANDET, BARE MYE KORTERE REISEVEI
– Hele familien fisker, bader og fanger krabber, drar på båtturer og nyter sol og fjordutsikt. Du trenger ikke kjøre timevis til Sørlandet for å finne det gode hytteliv ved sjøen – du får det på Bersagel, forteller Aslak Øglænd, familiefar med hytte på Bersagel Sør.

– Vi har over 100 hyttedøgn i året. Vi er her i ferier, men også hverdager Med kun 20 minutter å kjøre fra Sandnes, kan vi pendle til og fra jobb og kjøre ungene på skole og trening i ukedagene, sier Aslak. Sammen med Favoritthytten bygde familien Øglænd ny hytte på Bersagel for et par år siden. Øglænd kjente området godt fra barndommen av, siden hans besteforeldre da hadde hytte like i nærheten.

Alt vi trenger har vi her
– Dette området har alt vi trenger. Hytten brukes året rundt. Mine unger får de samme gode opplevelsene og minnene som meg, og det føles helt riktig. Med fjorden like ved og med flust av gode turmuligheter på land, så kan vi nyte naturen og stillheten her ute når vi vil. Vi kjenner flere med hytte på Sørlandet, og de har det fint der, men vi setter utrolig stor pris på å ha hytten så nær, forteller han.

Kom og se med egne øyne!
Alle de ledige tomtene har gode sol- og utsiktsforhold. Nede ved fjorden har hytteeierne både egen båtplass og naust i en flott opparbeidet småbåthavn. Med port ved innkjørselen til feltet, så er det lite og ingen trafikk fra nysgjerrige skuelystne. Hvis man ønsker å se de ledige tomtene må man gå fra porten, eventuelt ringe til Helge Stangeland i Eiendomsmegler 1 på 954 57 771, så åpner han bommen via et tastetrykk på telefonen.
– Vi setter utrolig stor pris på alt arbeidet Favoritthytten har lagt ned i området og infrastruktur. Dette er et moderne hyttefelt med virkelige flotte hytter. Her trives vi, slår Aslak Øglend fast.

Sted: Bersagel Sør
BRA: fra 90 – 94 kvm
Overbygg terrasse: 13,8-16.5 kvm.
Soverom: 4 – 5
Pris: fra 4 190 000,-

helge-stangeland

Helge Stangeland
Eiendomsmegler
954 57 771
Send epost

jan-einar-thesen

Jan Einar Thesen
Eiendomsmegler
917 03 533
Send epost

    Interessert?    Jeg bekrefter info og personvern.
    En kopi av skjema vil bli sendt til din epost.

    Back To Top