skip to Main Content

Enkelt, lettstelt, førsteklasses!

Å komme opp til fjellet og hytta skal gi en befriende følelse. Det er bare å slå ut armene og ta for seg av godene, enten det dreier seg om fullstendig ro og hvile, noen turer i bakken eller en langtur i løypa.
Å sitte i solveggen med noe godt i glassen er heller ikke å forakte. Er du av de som vil nyte øyeblikkene til fulle? Da er du kanskje også av de som ønsker å ha det mest mulig lettstelt når du først er på hytta?
Hvis svaret er ja, må du lese videre.

Romslig, praktisk og funksjonelt
Favoritthytten skal nemlig oppføre 16 leiligheter som passer perfekt for deg. Leilighetene er fordelt på fire bygg med fantastisk vestvendt beliggenhet i Ådneram Fjellgrend, like ved Sirekrokløypa. Her kan du sitte i morgenkåpa og nyte morgenkaffen til den praktfulle utsikten over Troheitjønn. Alle får lik planløsning med to etasjer og tre soverom. Store vinduer gir god romfølelse, og det naturlige dagslyset trekkes inn.

Disse leilighetene er glimrende for deg som vil ha en lettstelt fritidsbolig, og bruke maks av tiden på fjellet til å nyte livet. Og det er jo deg, det.

“Hyttefeelgood”
Leilighetene skal skille seg ut fra mye annet du har sett av denne typen leiligheter tidligere. Her skal man få lodge- og hyttefølelse, og det skal være høy kvalitet. For å oppnå denne stemningen skal det brukes lune material- og fargevalg, solide gulv, vedovn og gjennomtenkt belysning.

Full rulle eller senkede skuldre?
Ådneram skitrekk ligger bare noen få minutters kjøring fra hyttene.
Skitrekket har 4 skiheiser; blant annet en populær fjellheis, tallerkenheis og en gratis “barneheis” like ved hovedheisen. Her er det nedfarter for alle nivåer, tilrettelagt for både snowboard og alpint. Trekket er barnevennlig, og har i tillegg flotte solforhold, gode parkeringsmuligheter like i nærheten, samt hyggelig varmestue. Fidjeland Skitrekk og Høyfjellshotellet på Fidjeland, med restaurant, bar og svømmebasseng, er kun liten kjøretur unna.

Klar, ferdig – gå!
Vinterstid representerer Sirdal et av regionens beste alpint og langrennstilbud. I området er det flere preparerte langrennsløyper og flombelyste bakker med snøkanoner som sikrer snøforholdene.

Det totale langrennsløypenettet i Sirdal er på hele 220 km. Velg mellom lysløyper og barneløyper, alle markert etter nasjonal standard. Eller hva med offpist eller telemark. Eller kanskje en skøytetur?

Opplev Sirdal!

Opplev Sirdal i alle farger og fasonger, i alle sesonger!
Sirdal kan oppleves året rundt. Her finner du utallige turmål og det er alltid noe å ta seg til.

Du kan gå kort, mellomlangt eller kjempelangt. I Sirdalsheienes praktfulle natur kan du oppleve idylliske fjellvann eller klatre i fjell. Du kan være med på kanefart, påskerenn, sykle eller gå på jakt. For golfentusiaster finnes 9-hulls golfbane, og for hundeelskere er huskyfarmen et populært tilbud.

Spinngøy for hele familien – året rundt
Hvis du styrer unna isbading, er mulighetene likevel mange for den som liker å ta seg et bad. Du kan bade i foss eller vann eller ta en tur i svømmebasseng. Å leie seg en kano kan også gi sanselige opplevelser og få deg til å tviholde på øyeblikket. Aktivitetssenteret Høyt og lavt byr på spennende løyper for store og små, med ziplines og utfordringer på ulike nivå. Noen ganger er det godt å slippe å lage mat selv. Da finnes det heldigvis muligheter for bespisning – enten man ønsker seg en enkel rett eller en kulinarisk opplevelse i godt lag.

Sted: Ådneram
Bra: 92m2
Soverom: 3 soverom
Pris: fra 3 690 000,-

Bygg A:
A1 – SOLGT
A2 – BRA 92m2 – Pris kr 3 690 000,-
A3 – BRA 92m2 – Pris kr 3 690 000,-
A4 – BRA 92m2 – Pris kr 3 790 000,-

Bygg C:
A1 – SOLGT
A2 – SOLGT
A3 – SOLGT
A4 – SOLGT

rune-larsen

Rune Larsen
Eiendomsmegler
93 04 49 02
rla@eie.no

espen-eide

Espen Eide
Eiendomsmegler
93 04 03 00
ee@eie.no

    Ønsker du visning?    Jeg bekrefter info og personvern.
    En kopi av skjema vil bli sendt til din epost.

    Back To Top