skip to Main Content

Det gode livet til fjells

Nå kan du realisere drømmen i Ådneram fjellgrend
I fantastisk høyfjellsterreng mer enn 750 meter over havet har vi et rikelig utvalg av selveiertomter. Her kan du og familien realisere drømmen om egen frittliggende hytte øverst i Sirdal. Ta kontakt for å høre mer om fantastiske muligheter og gode utsikter tilpasset dine behov.

Godt plassert
Alle tomtene har kort vei til Sirekrokløypa og Ådneram skitrekk. I sommerhalvåret nyter du godt av nærheten til Bergtjønn, hvor du både kan bade og fiske. Tomtene er planert og singlet, og infrastruktur som vann, avløp, strøm og fiber er på plass. Slår du rot her, er du akkurat der du skal være.

Alt du trenger. Når du trenger det
Ådneram skitrekk ligger bare noen få minutters kjøring fra hyttene, med sine fire skiheiser. Her får du alt et alpint hjerte begjærer. Skitrekket har blant annet en populær fjellheis, tallerkenheis og en gratis heis tilpasset barn like ved hovedheisen. Her er nedfarten tilpasset alle nivåer. Bakkene er tilrettelagt for både snowboard og alpint. Trekket er barnevennlig, og har i tillegg flotte solforhold og gode parkeringsmuligheter like i nærheten.

Nyte livet, omfavne dagen!
Her kan dagen nytes til fulle preppet med aktiviteter og gode hvilestunder enten man er her eller der. En hyggelig varmestue å trekke inn i når du ønsker det, kan også være godt å ha.
Fidjeland Skitrekk og Høyfjellshotellet på Fidjeland, med restaurant, bar og svømmebasseng, er kun liten kjøretur unna. Det er lov å kose seg.

Opplev Sirdal!

Opplev Sirdal i alle farger og fasonger, i alle sesonger!
Sirdal kan oppleves året rundt. Her finner du utallige turmål og det er alltid noe å ta seg til.

Du kan gå kort, mellomlangt eller kjempelangt. I Sirdalsheienes praktfulle natur kan du oppleve idylliske fjellvann eller klatre i fjell. Du kan være med på kanefart, påskerenn, sykle eller gå på jakt. For golfentusiaster finnes 9-hulls golfbane, og for hundeelskere er huskyfarmen et populært tilbud.

Spinngøy for hele familien – året rundt
Hvis du styrer unna isbading, er mulighetene likevel mange for den som liker å ta seg et bad. Du kan bade i foss eller vann eller ta en tur i svømmebasseng. Å leie seg en kano kan også gi sanselige opplevelser og få deg til å tviholde på øyeblikket. Aktivitetssenteret Høyt og lavt byr på spennende løyper for store og små, med ziplines og utfordringer på ulike nivå. Noen ganger er det godt å slippe å lage mat selv. Da finnes det heldigvis muligheter for bespisning – enten man ønsker seg en enkel rett eller en kulinarisk opplevelse i godt lag.

Sted: Ådneram
Bra: 69 – 149 kvm
Soverom: 3-5
Pris: fra 5.050 000,-

rune-larsen

Rune Larsen
Eiendomsmegler
93 04 49 02
rla@eie.no

espen-eide

Espen Eide
Eiendomsmegler
93 04 03 00
ee@eie.no

    Ønsker du visning?    Jeg bekrefter info og personvern.
    En kopi av skjema vil bli sendt til din epost.

    Back To Top